Uroczyste kolacje i obiady


Menu uroczyste 1

Przystawki na stole
półmisek mięs wypiekanych domowym sposobem
indyk marynowany w świeżych ziołach w maladze z suszonych owoców
śledzie w trzech smakach
sałatka z awokado na sałacie pekińskiej z czerwoną cebulą i boczkiem
sałatka hawajska
świeżo wypiekane pieczywo
masło

Dania serwowane
rosół z makaronem
***
pieczeń wieprzowa po burgundzku z kładzionymi kluseczkami i zestawem surówek sezonowych
***
szarlotka na ciepło z sosem malinowym

Bufet deserowy
2 rodzaje ciast domowego wypieku
sałatka owocowa

Napoje
woda niegazowana z cytryną
bufet z kawą, herbatą i gorącą czekoladą

 

95,00zł/ osoba

Menu uroczyste 2

Przystawki na stole
półmisek mięs wypiekanych domowym sposobem
pasztet z gęsiny z żurawiną
schab po warszawsku
rolada szpinakowa z wędzonym łososiem i paluszkiem krabowym
sałatka grecka
świeżo wypiekane pieczywo
masło

Dania serwowane
krem szpinakowy z pomidorami i białym serem
***
polędwiczki wieprzowe faszerowane na styl francuski, zawijane w wędzonym boczku na sosie bordowym z mini kopytkami i grillowanymi warzywami
***
włoskie tiramisu

Bufet deserowy
3 rodzaje ciast własnego wypieku
owoce filetowane

Napoje
woda niegazowana z cytryną
bufet z kawą, herbatą i gorąca czekoladą

 

105,00zł/ osoba

Menu uroczyste 3

Przystawki na stole
półmisek mięs pieczystych
tatar ze śledzia i śliwek kalifornijskich
sandacz w galarecie
schab po warszawsku
ozory wieprzowe glazurowane auszpikiem rozmarynowym
sałatka caprese
sałatka krabowa
świeżo wypiekane pieczywo
masło

Dania serwowane
krem dwukolorowy selerowo-brokułowy z prażonymi migdałami
***
udko z kaczki po staropolsku z jabłkami z żurawiną podana z ziemniakami opiekanymi oraz burakami zasmażanymi
***
jednoporcjowy torcik bezowy z owocami sezonowymi

Bufet deserowy
2 rodzaje ciast własnego wypieku
panna cotta
desery Szefa Kuchni (wariacje galaretek, owoców i ciast)
owoce filetowane
mini babeczki z kremami i owocami

Napoje
woda niegazowana z cytryną
bufet z kawą, herbatą i gorącą czekoladą

 

165,00zł/osoba

*Czas trwania uroczystości do 5h
*W przypadku uroczystości organizowanych w restauracji po godzinie 23:00 hotel zastrzega sobie prawo do obciążenia zamawiającego dodatkowym kosztem za obsługę, o którym poinformuje podczas podpisywania umowy

Pakiety napoi

Poniższe menu jest limitowane jedynie czasem. Podczas trwania open baru ilość spożywanych napoi alkoholowych i bezalkoholowych jest nielimitowana.
Wszystkie napoje są przeznaczone do spożywania w miejscu, w którym odbywa się impreza.

open bar 1

coca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
bufet z kawą, herbatą i czekoladą

28.00 pln/osobę do 3 godzin
33.00 pln/osobę do 5 godzin
43.00 pln/osobę do 8 godzin

open bar 2

coca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
bufet z kawą, herbatą i czekoladą
wino domowe białe i czerwone
piwo

43.00 pln/osobę do 3 godzin
53.00 pln/osobę do 5 godzin
63.00 pln/osobę do 8 godzin

open bar 3

coca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
wino domowe białe i czerwone
piwo
wódka
bufet z kawą, herbatą i czekoladą

53.00 pln/osobę do 3 godzin
63.00 pln/osobę do 5 godzin
73.00 pln/osobę do 8 godzin

open bar 4

powitanie winem musującym
coca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
bufet z kawą, herbatą i czekoladą
wino domowe białe i czerwone
piwo
wódka
Ballantine’s
Gordon’s Dry Gin
Martini Bianco

70.00 pln/osobę do 3 godzin
80.00 pln/osobę do 5 godzin
90.00 pln/osobę do 8 godzin

Istnieje możliwość opłaty napoi wedle konsumpcji. Wtedy obowiązują aktualne ceny z menu restauracyjnego.
W przypadku chęci wniesienia alkoholu kupionego we własnym zakresie, obowiązuje opłata korkowa w wysokości 20,00 zł/osobę.

HOTEL GEORGE
Warszawa– Nadarzyn
Al. Katowicka 123 05-830 Nadarzyn , Rusiec

tel.: +48 22 729-85-12
fax: +48 22 729-85-10

recepcja@hotelgeorge.pl

www.hotelgeorge.pl