Uroczyste kolacje i obiady


Menu uroczyste 1

przystawki na stole

półmisek mięs wypiekanych domowym sposobem

indyk marynowany w świeżych ziołach w maladze z suszonych owoców

śledzie z cebulką

sałaka caprese

sałatka hawajska

świeżo wypiekane pieczywo

masło

dania serwowane

rosół z makaronem

***

pieczeń wieprzowa w brązowym sosie z kładzionymi kluseczkami i zestawem surówek sezonowych

bufet deserowy

2 rodzaje ciast domowego wypieku

napoje

woda niegazowana z cytryną

bufet z kawą, herbatą i gorącą czekoladą

145,00zł/ osoba

Menu uroczyste 2

przystawki na stole

półmisek mięs wypiekanych domowym sposobem

schab po warszawsku

tymbaliki drobiowe

sałatka nicejska

sałatka grecka

świeżo wypiekane pieczywo

masło

 dania serwowane

krem szpinakowy z pomidorami i białym serem

***

grillowana pierś drobiowa faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami, podana z risotto i sałatką mix

***

crème brulee

 bufet deserowy

2 rodzaje ciast własnego wypieku

sałatka owocowa

 napoje

woda niegazowana z cytryną

bufet z kawą, herbatą i gorąca czekoladą

 

165,00zł/ osoba

Menu uroczyste 3

przystawki na stole

półmisek mięs pieczystych

tatar ze śledzia i śliwek kalifornijskich

pasztet domowego wypieku z żurawiną

ozory wieprzowe glazurowane auszpikiem rozmarynowym

rostbef wołowy pod sosem anchois serwowny z rucolą

sałatka brokułowa z serem feta, płatkami migdałów oraz sosem czosnkowym

sałatka krabowa

sałatka mix z sosem vinegret

świeżo wypiekane pieczywo

masło

 dania serwowane

krem dwukolorowy selerowo-brokułowy z prażonymi migdałami

***

udko z kaczki po staropolsku z jabłkami z żurawiną podana z ziemniakami opiekanymi oraz burakami zasmażanymi

***

jednoporcjowy torcik bezowy z owocami sezonowymi

 bufet deserowy

2 rodzaje ciast własnego wypieku

desery Szefa Kuchni (wariacje galaretek, owoców i ciast)

owoce filetowane

 napoje

woda niegazowana z cytryną

bufet z kawą, herbatą i gorącą czekoladą

215,00zł/ osoba

*Czas trwania uroczystości do 5h
*W przypadku uroczystości organizowanych w restauracji po godzinie 23:00 hotel zastrzega sobie prawo do obciążenia zamawiającego dodatkowym kosztem za obsługę, o którym poinformuje podczas podpisywania umowy

Pakiety napoi

Poniższe menu jest limitowane jedynie czasem. Podczas trwania open baru ilość spożywanych napoi alkoholowych i bezalkoholowych jest nielimitowana.
Wszystkie napoje są przeznaczone do spożywania w miejscu, w którym odbywa się impreza.

open bar 1

coca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
bufet z kawą, herbatą i czekoladą

50.00 pln/osobę do 3 godzin
60.00 pln/osobę do 5 godzin
80.00 pln/osobę do 8 godzin

open bar 2

coca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
bufet z kawą, herbatą i czekoladą
wino domowe białe i czerwone
piwo

70.00 pln/osobę do 3 godzin
80.00 pln/osobę do 5 godzin
100.00 pln/osobę do 8 godzin

open bar 3

ccoca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
wino domowe białe i czerwone
piwo
wódka
bufet z kawą, herbatą i czekoladą

90.00 pln/osobę do 3 godzin
100.00 pln/osobę do 5 godzin
120.00 pln/osobę do 8 godzin

open bar 4

powitanie winem musującym
coca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
bufet z kawą, herbatą i czekoladą
wino domowe białe i czerwone
piwo
wódka
Ballantine’s
Gordon’s Dry Gin

110.00 pln/osobę do 3 godzin
130.00 pln/osobę do 5 godzin
150.00 pln/osobę do 8 godzin

Istnieje możliwość opłaty napoi wedle konsumpcji. Wtedy obowiązują aktualne ceny z menu restauracyjnego.
W przypadku chęci wniesienia alkoholu kupionego we własnym zakresie, obowiązuje opłata korkowa w wysokości 20,00 zł/osobę.

Dodatkowo

Do każdej imprezy możemy zorganizować dodatkowe atrakcje, które zawarte są poniżej.

 

tort urodzinowy

tort w ustalonym smaku z możliwością zawarcia napisu ze świeczkami typu „wulkan”
—-
20.00 pln/os.

 

powitanie winem musującym

powitanie lub toast winem musującym serwowanym przez kelnerów
—-
12.00 pln/os.

HOTEL GEORGE
Warszawa– Nadarzyn
Al. Katowicka 123 05-830 Nadarzyn , Rusiec

tel.: +48 22 729-85-12
fax: +48 22 729-85-10

Hotel oświadcza, iż uzyskał Subwencję Finansową od PFR.