Uroczyste kolacje i obiady
Menu uroczyste 1
przystawki na stole
półmisek mięs wypiekanych domowym sposobem
indyk marynowany w świeżych ziołach w maladze z suszonych owoców
śledzie z cebulką
sałaka caprese
sałatka hawajska
świeżo wypiekane pieczywo
masło
dania serwowane
rosół z makaronem
***
pieczeń wieprzowa w brązowym sosie z kładzionymi kluseczkami i zestawem surówek sezonowych
bufet deserowy
2 rodzaje ciast domowego wypieku
napoje
woda niegazowana z cytryną
bufet z kawą, herbatą i gorącą czekoladą
165,00zł/ osoba
Menu uroczyste 2
przystawki na stole
półmisek mięs wypiekanych domowym sposobem
schab po warszawsku
tymbaliki drobiowe
sałatka nicejska
sałatka grecka
świeżo wypiekane pieczywo
masło
dania serwowane
krem szpinakowy z pomidorami i białym serem
***
grillowana pierś drobiowa faszerowana serem feta i suszonymi pomidorami, podana z risotto i sałatką mix
***
crème brulee
bufet deserowy
2 rodzaje ciast własnego wypieku
sałatka owocowa
napoje
woda niegazowana z cytryną
bufet z kawą, herbatą i gorąca czekoladą
185,00zł/ osoba
Menu uroczyste 3
przystawki na stole
półmisek mięs pieczystych
tatar ze śledzia i śliwek kalifornijskich
pasztet domowego wypieku z żurawiną
ozory wieprzowe glazurowane auszpikiem rozmarynowym
rostbef wołowy pod sosem anchois serwowny z rucolą
sałatka brokułowa z serem feta, płatkami migdałów oraz sosem czosnkowym
sałatka krabowa
sałatka mix z sosem vinegret
świeżo wypiekane pieczywo
masło
dania serwowane
krem dwukolorowy selerowo-brokułowy z prażonymi migdałami
***
udko z kaczki po staropolsku z jabłkami z żurawiną podana z ziemniakami opiekanymi oraz burakami zasmażanymi
***
jednoporcjowy torcik bezowy z owocami sezonowymi
bufet deserowy
2 rodzaje ciast własnego wypieku
desery Szefa Kuchni (wariacje galaretek, owoców i ciast)
owoce filetowane
napoje
woda niegazowana z cytryną
bufet z kawą, herbatą i gorącą czekoladą
250,00zł/ osoba
*Czas trwania uroczystości do 5h
*W przypadku uroczystości organizowanych w restauracji po godzinie 23:00 hotel zastrzega sobie prawo do obciążenia zamawiającego dodatkowym kosztem za obsługę, o którym poinformuje podczas podpisywania umowy
Pakiety napoi
Poniższe menu jest limitowane jedynie czasem. Podczas trwania open baru ilość spożywanych napoi alkoholowych i bezalkoholowych jest nielimitowana.
Wszystkie napoje są przeznaczone do spożywania w miejscu, w którym odbywa się impreza.
open bar 1
coca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
bufet z kawą, herbatą i czekoladą
50.00 pln/osobę do 3 godzin
60.00 pln/osobę do 5 godzin
80.00 pln/osobę do 8 godzin
open bar 2
coca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
bufet z kawą, herbatą i czekoladą
wino domowe białe i czerwone
piwo
70.00 pln/osobę do 3 godzin
80.00 pln/osobę do 5 godzin
100.00 pln/osobę do 8 godzin
open bar 3
ccoca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
wino domowe białe i czerwone
piwo
wódka
bufet z kawą, herbatą i czekoladą
90.00 pln/osobę do 3 godzin
100.00 pln/osobę do 5 godzin
120.00 pln/osobę do 8 godzin
open bar 4
powitanie winem musującym
coca-cola / fanta / sprite
sok pomarańczowy
sok jabłkowy
bufet z kawą, herbatą i czekoladą
wino domowe białe i czerwone
piwo
wódka
Ballantine’s
Gordon’s Dry Gin
110.00 pln/osobę do 3 godzin
130.00 pln/osobę do 5 godzin
150.00 pln/osobę do 8 godzin
Istnieje możliwość opłaty napoi wedle konsumpcji. Wtedy obowiązują aktualne ceny z menu restauracyjnego.
W przypadku chęci wniesienia alkoholu kupionego we własnym zakresie, obowiązuje opłata korkowa w wysokości 20,00 zł/osobę.
Dodatkowo
Do każdej imprezy możemy zorganizować dodatkowe atrakcje, które zawarte są poniżej.
tort urodzinowy
tort w ustalonym smaku z możliwością zawarcia napisu ze świeczkami typu „wulkan”
—-
20.00 pln/os.
powitanie winem musującym
powitanie lub toast winem musującym serwowanym przez kelnerów
—-
12.00 pln/os.
HOTEL GEORGE
Warszawa– Nadarzyn
Al. Katowicka 123 05-830 Nadarzyn , Rusiec
tel.: +48 691 111 511